habernediyor.com

Mezuniyete bir gün kala korkunç ölüm

YAŞAM

İzmir’de mezuniyet partisinde arkadaşlarıyla voleybol oynarken yan evin bahçesine giden topu almak için korkuluklara tırmanıp elektrik akımına kapılan genç toprağa verildi.

İzmir'in Urla ilçesi Bademler Mahallesi'nde Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuvar Opera Bölümü son sınıf öğrencilerinden Mert Motör (25), mezuniyet töreni öncesi fakültedeki hocalarından birinin evinde gerçekleştirilen mezuniyet partisine katılmıştı.

Mert Motör, partide arkadaşlarıyla voleybol oynarken yan evin bahçesine kaçan topu almak istemiş ve korkuluklara tırmandığı esnada elektrik aksamındaki kaçak nedeniyle akıma kapılarak yaşamını yitirmişti.

Mert Motör için Dokuz Eylül Üniversitesindeki Hacı Fatma Tatari Camii’nde cenaze töreni gerçekleştirildi. Gencin mezuniyet cübbesi ve kepi tabutun üzerine konuldu.

Törende anne Ayten Motör ve baba Mustafa Motör tabutun başından ayrılmadı. Gencin anneannesi Ayşe Aytaş ise tabutun başına geldiğinde fenalık geçirerek bayıldı. Mert’e son görevlerini yapmak için yalnız bırakmayan okul arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu.

"BEN TANRI MİSAFİRİYİM" DEMİŞ

Mert'in bir arkadaşı, hocanın evinde kutlanan opera oyununda aslında Mert’in yer almadığını ama geldiğini söyleyerek, “Kutlamanın yapıldığı eve girer girmez, ‘Ben tanrı misafiriyim, misafir kabul eder misiniz’ dedi. O korkuluklara bizler de dokunabilirdik. Hayatta olmamızı ona borçluyuz” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.