habernediyor.com

Koronavirüs bir aileyi yok etti: 5 kişi 20 gün içinde öldü!

YAŞAM

Koronavirüs vakaları Türkiye’nin her yerinde artış gösterirken, Elazığ’da acı bir olay yaşandı. Aynı aileden 5 kişi aile ziyaretleri kapsamında kaptıkları iddia edilen virüs nedeniyle 20 gün içinde hayatlarını kaybettiler.

Elazığ’da geçtiğimiz yıl meydana gelen olayda aynı aileden 5 kişi 20 gün içinde yaşamlarını yitirdi. Hayatını kaybeden şahısların yakın akrabaları ise, ölümlerin yapılan aile içi ziyaretler kapsamında koronavirüsün bulaşması sonucu olduğunu ifade etti.

3 kardeş ve eşlerinin 20 gün için hayatını kaybetmesi Elazığ’da şok etkisi yaratırken, yakın akrabaları artan vakalar nedeniyle, herkesin dikkatli olması çağrısında bulundu.

‘Çok dikkat ediyorduk’

Esma Ceylan Dündar, babasının hastanede kanser tedavisi gördüğü sırada virüs kaptığını ifade ederken, “Babamın tedavisi devam ederken Kayseri’de test yaptırmamız gerekiyordu. Bu süreçte amcalarım da bizimleydi. Virüs vardı çok dikkat ediyorduk” dedi.

Babasının ihtiyaçlarını karşılamak için aile üyelerinin tek tek odaya giriş yaptığını ifade eden Dündar, “Olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorduk. Ama olmadı. Virüs onu buldu. Babamın yanında olamadık çünkü ailemizin geri kalanı da virüsü artık kapmıştı” açıklamasında bulundu.

‘Allah bir daha vermesin’

Virüsten dolayı annesi Necmiye ve babası Mehmet’i ölümlerine şahit olan Murat Yılmaz, bir hastanın üzüntüsü nedeniyle 5 kişiyi kaybettiklerini belirterek, “Aynı zamanda 15 kişi de virüse maruz kaldı” diye konuştu.

Nihal Baykara, annesi Taliha ve babası Cahit’in yaşamlarının son bulduğunu son bir aydır virüs tedavisi için hastanede yattığını söyleyerek, “Kardeşlerin bir anlık gafletle beraber oturması sonucu virüs oldular. Allah bir daha vermesin” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.