habernediyor.com

Konya’da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı tutuklandı

YAŞAM

Konya’da 7 kişinin silahla öldürülmesine dair gözaltına alınan zanlı Mehmet Altun’un çıkartıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Konya Bozkır’da jandarma ve polis ekiplerince gerçekleştirilen arama tarama faaliyeti esnasında saklanmış olduğu mezarlıkta dün yakalanan Mehmet Altun’un emniyetteki işlemleri tamamlanmıştı.

Çevik kuvvet polisleri ve özel harekat eşliğinde zanlı, alınan geniş güvenlik önlemleriyle Konya Adliyesi’ne sevk edilmişti.

Tutuklandı

Çevik kuvvet ve özel harekat polisleri eşliğinde adliyeye getirilen zanlı, çıkartıldığı mahkemece, "yakarak mala zarar verme", "tasarlayarak canavarca hisle 7 kişiyi öldürme", "taşıma ruhsatsız silah bulundurma" ve "konut dokunulmazlığının ihlali" suçlamalarıyla tutuklandı.

Olay

Konya Meram’da 30 Temmuz tarihinde yaşanmış olan olayda, bir evden silah sesleri geldiğinin ihbarının ardından polis ekipleri bölgeye giderek, Sibel, Metin, İpek, Serpil, Serap, Barış ve Yaşar Dedeoğulları’nın cesedini bulmuş ve yapılan incelemede aynı aileden 7 kişinin silahlı saldırıda yaşamını yitirdiği ifade edilmişti.

Katil zanlısı Altun, dün Bozkır ilçesine bağlı Üçpınar Mahallesi’nde bulunan bir mezarlıkta yakalanmıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.