habernediyor.com

Hemşire Lisa Enroth, bir haftada 60 film izleme yarışmasını kazandı!

YAŞAM

İsveç’te yaşayan hemşire Lisa Enroth, pandemi nedeniyle kapalı olan sinemalarda gösterilmesi beklenen filmleri izleme yarışmasını kazanan kişi oldu. 12 bin kişi arasından sıyrılan Lisa Enroth, bir hafta boyunca ıssız bir adada bulunan deniz fenerinde tek başına 60 film izleyecek.

Salgın nedeniyle kapanan sinemalar ve vizyona giremeyen filmler, gündemde yer etmeye devam ediyor. Bu süreçte filmleri izlemek isteyenler için bir yarışma düzenlendi. Goteborg Film Festivali’ne katılacak 60 filmi, 1 hafta boyunca ıssız bir adada bulunan deniz fenerinde izlemek isteyenler için başvurular açıldı. 12 bin kişinin başvurduğu yarışmayı ise, İsveçli bir hemşire olan Lisa Enroth kazandı.

Bir hafta boyunca tam 60 film izleyecek

Dünyanın dört bir yanından başvuran kişilerin arasından sıyrılan Lisa Enroth’un Covid-19 servisinde çalışan bir hemşire oldu belirtildi. Salgın sebebiyle sinemada gösterilemeyecek olan filmler, Lisa Enroth tarafından bir İsveç kıyısındaki adada bulunan deniz fenerinde kurulan bir televizyon odasında izlenecek.

Enroth, bir hafta boyunca Hamneskar adasında bulunan deniz fenerinde, telefon ve bilgisayar olmadan tek başına film izleyecek. Farklı bir gerçekliğin parçası olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Lisa Enroth’un bir hafta boyunca yaşadıkları da ayrıca kayıt altına alınacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.