habernediyor.com

Candan Erçetin'e kayyum şoku!

YAŞAM

Şarkıcı Candan Erçetin'in yöneticisi olduğu Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) aleyhine dava açıldı ve kayyum talep edildi.

Sözcü'den Can Özçelik'in haberine göre, MSG üyeleri, Cengiz Erdem, Gönül Özçarkçı, Haluk Gazez, Burhan Bayar ve Kemal Araboğlu tarafından mahkemeye sunulan dilekçede, dava konusu “seçimin iptali” talebiyle ilgili bilirkişilere imza incelemesi yaptırıldığı ve "usulsüzlükler tespit edilen imza incelemesi tutanağının mahkemeden gizlendiği" öne sürüldü.

"Sahte imzaları gizlemek için"

Dilekçede, "İmzalarla ilgili bu teknik uzman mütalaasının, mahkemeyi yanıltmak ve delil gizlemek amacıyla dosyaya sunulmadığı ve gizlendiği açıkça görülmektedir. Nitekim, söz konusu teknik uzman mütalaasının hazırlanması için grofoloji (el yazısından karakter tahlili yapmaya çalışan bir çalışma sahası) inceleme işi için, bu alanla bir ilgisi bulunmayan ve daha önce kurumun hiç tanımadığı bir yeminli mali müşavire akıl almayacak derecede yüksek bir bedel olan 96 bin 775 ücret ödediler. Bir grofoloji incelemesi için bu meblağların ödenmesinin mantığa aykırı olduğu da göz önünde bulundurulduğunda, ödenen bedelin, sahte imzaları gizlemek için, bu denli yüksek olduğu sonucunu doğurmaktadır.” denildi.

Ferhat Göçer ve Harun Tekin başkan yardımcısı

Ayrıca, yönetim kurulu ve üst kurullarına, mahkemece tarafsız bir kayyum atanması talep edildi.

MSG'de Ferhat Göçer ve Sami Harun Tekin başkan yardımcısı görevini üstleniyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.