habernediyor.com

Avcılar'da makas atan sürücü dehşet saçtı

YAŞAM

Avcılar'da seyir halindeki bir araç, 12 araca çarparak maddi hasara sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre, D-100 Karayolu Avcılar yönünde yan yolda seyreden araç, henüz tespit edilemeyen bir nedenle önce seyir halindeki iki araca çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil, yol kenarında park halinde bulunan araçlara da zarar verdi.

İhbar üzerine olay mahalline sevk edilen güvenlik güçleri toplamda 12 aracın hasar aldığını tespit etti. Gerçekleştirilen incelemenin ardından söz konusu kazaya karışan aracın sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Olay anı bölgedeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

“Ucuz atlattık"

Seyir halindeyken otomobiline çarpan ve araç içinde 3 kişinin olduğunu dile getiren Ufuk Kandemir, “Sabahleyin yola çıktık. Sol şeritten yavaş yavaş ilerliyorduk. Bir anda arkadan ses geldi. Makas atan bir araç bize vurunca refüje çıktık. Arkaya baktığımda araç dönüyordu. Arabalara vurarak durabildi. Karşı şeride geçmediğimiz için şükrediyoruz." ifadelerini kullandı. 

"Sokağa çıkma yasağında bu kaza nasıl olur?"

Kaza esnasında kamyoneti hasar gören Yusuf Nayan da, “Olay sabah yaşandı. Sanırım sürücüsü uyuşturucu bağımlısı. Otomobilin içinde her çeşit uyuşturucu vardı. Büyük olasılıkla kendisini kaybetmişti. Bizim arabaya vurarak yavaşlıyor, yoksa facia olurdu." sözlerini sarf etti. 

Kamyonet sahibi Nayan, sokağa çıkma kısıtlamasında böyle bir kazanın meydana gelmesine de ayrıca tepki gösterdi.



Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.