habernediyor.com

Vedat Muriç Fenerbahçe'de!

SPOR

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'lu Vedat Muriç'i 4 yıllığına kadrosuna dahil etti.

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'lu Vedat Muriç'i 4 yıllığına kadrosuna dahil etti. 

24 yaşındaki futbolcu için 3.5 milyon euro ödeyecek olan sarı-lacivertli kulüp, ek olarak 2 futbolcuyu kiralık, 2 futbolcuyu da bonservisiyle birlikte Çaykur Rizespor'a verecek.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Vedat Muric konusunda, kulübü ve kendisiyle UEFA transfer prosedürleri çerçevesinde yapılan görüşmeler sonucu anlaşma sağlanmıştır. Yapılacak sağlık kontrollerinin ardından futbolcu renklerimize bağlanacaktır. Önümüzdeki 4 yıl formamızı gururla taşıyacak 1994 doğumlu Kosovalı forvete Türkiye'nin en büyük ailesine hoş geldin diyor, şimdiden Fenerbahçe'miz ile nice başarılar diliyoruz." 

Çaykur Rizespor, bugün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer vermişti:

"Çaykur Rizespor kulübü olarak Fenerbahçe kulübüyle Vedat Muriç’in transferi için her konuda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncumuz Fenerbahçe’yle görüşmelerini sürdürmektedir.” 

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla yıldızı parlayan 25 yaşındaki golcü futbolcu, Spor Toto Süper Lig’de 34 maçta forma giymiş, 17 gol kaydetmiş ve 8 asist yapmıştı.

Kosovalı golcü oyuncu, Twitter hesabından 4 Temmuz günü yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal ile görüştüğünü ifade etmişti. Muriç, açıklamasında şu ifadelere yer vermişti:

 "Bugün akşam saatlerinde kulüp başkanım Sayın Hasan Kartal ile gerçekleşen telefon görüşmemizde, transferim ile ilgili tercihlerimizin ayrı kalması ve görüş ayrılıklarımızın olması sebebiyle sürecin şahsımı daha fazla yıpratmaması adına Çaykur Rizespor ile devam eden sözleşmemin bitiş tarihine kadar kulübümden ayrılmama kararı aldım." 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.