habernediyor.com

TFF: Futbol maçları ertelendi

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 7 günlük milli yas dolayısıyla 10-11-12-13 Şubat tarihlerinde oynanacak futbol maçlarının iptal edildiğini bildirdi. Karşılaşmaların 17-18-19-20 Şubat tarihlerinde yapılacağı belirtildi. İşte detaylar...

Kahramanmaraş'ta dün meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler, Türkiye'yi yasa boğdu. Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde gerçekleşen depremde 3 bini aşkın kişi hayatını kaybetti. Binlerce kişi ise dondurucu soğukta kurtarılmayı bekliyor. Türkiye'de 7 günlük milli yas ilan edildi, yurdun çeşitli bölgelerinden depremzedelere yardım toplanmaya başlandı.

7-12 Şubat tarihlerinde maç yapılmayacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yurt genelinde yapılacak bütün futbol müsabakalarını bir hafta kaydırdı. Bu hafta herhangi bir spor müsabakasının yapılmayacağı kaydedildi. Cumhurbaşkanlığı kararıyla 7 gün süreyle milli yas ilan edildiğini hatırlatan TFF'den gelen açıklamaya göre 7-12 Şubat tarihlerinde yapılması planlanan bütün profesyonel ve amatör müsabakalar ertelendi.

Süper Lig'deki 3 maç ertelendi

Aktarılan bilgilere göre 10-11-12-13 Şubat tarihlerinde oynanacak futbol maçları; 17-18-19-20 Şubat tarihlerine kaydırıldı. 

6 Şubat Pazartesi günü Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanması planlanan ancak deprem nedeniyle ertelenen Fenerbahçe-Arabam.com Konyaspor, Hangikredi Ümraniyespor-Adana Demirspor ve Bitexen Giresunspor-Yukatel Kayserispor karşılaşmalarının 21-22-23 Şubat tarihlerinde yapılacağı kaydedildi.

Spor Toto 1. Lig ve TFF 2. Lig maçları da ertelendi

Spor Toto 1. Lig'de 6 Şubat'ta yapılacak Eyüpspor-Bodrumspor maçının 7, 8 veya 9 Mart tarihlerinde oynanacağı belirtildi. 8 Şubat Çarşamba günü yapılması planlanan TFF 2. Lig 24. hafta maçları, 1 Mart Çarşamba gününe alındı. Spor Toto Süper Lig'de 24. ve 25. hafta programı ile Spor Toto 1. Lig'de 27. hafta programı baştan planlanacak. Kesin tarihler daha sonra duyurulacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.