habernediyor.com

Kobe'yi anarken gözyaşlarına hâkim olamadı!

SPOR

Los Angeles Lakers-Trail Blazers karşılaşmasında, helikopter kazasında hayatını kaybeden ve aralarında Kobe Bryant ile kızı Gianna'nın da bulunduğu 9 kişi anıldı. Los Angeles Lakers'ın yıldız oyuncusu LeBron James, ulusal marş esnasında gözyaşlarını tutumadı. 

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Los Angeles Lakers, Kobe Bryant'ın hayatını kaybetmesinin ardından oynadığı ilk maçta Portland Trail Blazers'a 127-119 mağlup oldu. 

Los Angeles Lakers-Trail Blazers karşılaşmasından önce helikopter kazasında hayatını kaybeden ve aralarında Kobe Bryant ile kızı Gianna'nın da bulunduğu 9 kişinin anısına tören yapıldı. 

Los Angeles'taki Staples Center'da bulunan tüm koltuklara Kobe Bryant’ın giydiği 8 ve 24 numaralı Lakers formaları yerleştirildi.

Amerikalı şarkıcı Usher, "Amazing Grace" şarkısını söyledi. 

Los Angeles Lakers'ın yıldız oyuncusu LeBron James, ulusal marş esnasında gözyaşlarını tutamadı ve 24 numaralı forma ile herkesi duygulandıran açıklamalar yaptı. 

Daha sonra da salonda bulunan monitörlerden 41 yaşında hayatını kaybeden Kobe Bryant'ın oynadığı maçlar ile verdiği demeçlerden meydana gelen bir video izletildi.

Trail Blazers'ın oyun kurucusu olan ve son dönemde çok formda olan Damian Lillard,  48 sayı, 10 asist, 9 ribaunt kaydetti. 

Hasan Whiteside ise 30 sayı, 13 ribaunt, 5 blok kaydederek galibiyete katkı sağladı. 

Los Angeles Lakers'ta LeBron James de 22 sayı, 10 asist, 8 ribaunt, Anthony Davis ise 37 sayı, 15 ribaunt, 6 asist, 5 blok, kaydetti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.