habernediyor.com

Beşiktaş'tan Muleka atağı: Görüşmeler başladı!

SPOR

Geçen sezon Kasımpaşa'da gösterdiği performansla rakiplerin korkulu rüyasına dönüşen Jackson Muleka'ya Süper Lig'den talip çıktı. Beşiktaş Kulübü, 22 yaşındaki golcünün transferi için Standart Liege ile görüşmelere başlandığını bildirdi.

Geçen sezon başarısız bir performans ortaya koyan Beşiktaş, topladığı 59 puanla Süper Lig'i 6'ncı sırada tamamlamıştı. Bu sıralamayla Avrupa'ya katılım hakkı elde edemeyen Beşiktaş, yeni sezonda şampiyonluk hedefliyor. Teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde yeni sezonun kadrosunu bir an önce oluşturmak isteyen siyah beyazlılar, transfer harekâtına başladı.

Kasımpaşa'daki performansı ile büyülemişti

Takıma etkili bir gol silahını kazandırmak isteyen siyah beyazlı yönetim, geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Kasımpaşa'da oynayan Jackson Muleka'ya göz dikti. Kasımpaşa formasıyla sadece 14 maça çıkmasına rağmen 12 gol ve 5 asistlik performans sergileyen 22 yaşındaki Kongolu santrafor, devlerin ilgisini çekmişti.

Valerien Ismael, Muleka'yı kadroda görmek istiyor

Beşiktaş Kulübü, Standart Liege'in oyuncusu olan Muleka'nın transferi için görüşmelere başlandığını bildirdi. Siyah beyazlıların Jackson Muleka ile ilgili yaptığı KAP açıklaması, taraftarları heyecanlandırdı. 22 yaşındaki golcünün Kasımpaşa'daki performansından etkilenen Valerien Ismael, yeni sezonda Muleka'yı kadroda görmek istiyor.

Standart Liege tarafından keşfedildi

Süper Lig'deki rakiplerinin gerisinde kalmak istemeyen Beşiktaş, Muleka transferini bir an önce sonlandırmak istiyor. Standart Liege'in teknik heyeti tarafından izlenen Jackson Muleka, 2020'de Mazembe takımından transfer edildi. 

Standart Liege formasıyla çıktığı 54 maçta 15 gol atan ve 4 asist yapan Muleka, bu yılın şubat ayında kiralık olarak Kasımpaşa'ya gönderildi. İstanbul ekibinde sadece 14 Süper Lig maçına çıkan Kongolu forvet, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 12 kez sarstı. Bu performans, gol yollarında sıkıntı yaşayan Süper Lig devlerinin dikkatinden kaçmadı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.