habernediyor.com

Üç lider sel bölgesinde

SİYASET

Kemal Kılıçdaroğlu, "Her birimiz gelişmelerin farkındayız. Neler olduğunu biliyoruz. Hiç kimse kendini umutsuz hissetmesin. İnşallah tüm bu problemlerin hepsini çözeceğiz." dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile sel felaketinin meydana geldiği Şanlıurfa'da incelemeler yaptı. 

Abide Köprülü Kavşağı'nda açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, selde yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet temenni etti. 

CHP lideri, kentte hiç kimsenin kendini yalnız hissetmemesi gerektiğini kaydederek, "Buraya yalnızca Millet İttifakı'nın liderleri olarak değil, aynı zamanda mayısta kurulacak olan hükümetin temsilcileri olarak de geldik." dedi.



"Devlet böyle mi yönetilir?"

Pek çok problemin olduğunu bildiklerini belirten Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Ağır problemlerin faturalarını sadece yurttaş ödüyor, bunun da farkındayız. İnsanlar can verdi, bunu da görüyoruz, dinliyoruz, okuyoruz, biliyoruz. Şikayetlerin olduğunu da dinliyoruz. Bir ülke iyi bir şekilde yönetilirse afetlere karşı dirençli şehirler oluşur. Bunları yapmadığınız vakit siz bu ülkeyi niçin yönetiyorsunuz? Nasıl yönetiyorsunuz? Burada az evvel gördük. Alt geçit yapmışlar. Yahu bir suyu boşaltmak için saatlerce beklenir mi? Bu nasıl bir yönetimdir? Devlet böyle mi yönetilir?



"Hepsini çözeceğiz"

Tüm bunları çözeceğiz. Yepyeni bir anlayışla zihniyeti tümüyle değiştirerek kim görevini iyi yapıyorsa başımızın üstüne fakat kim görevini yapmayıp da ölümlere sebep olan hadiselere ortam hazırlıyorsa ona da hiç kimse kusura bakmasın ama 'güle güle' demek mecburiyetindeyiz. Her birimiz gelişmelerin farkındayız. Neler olduğunu biliyoruz. Hiç kimse kendini umutsuz hissetmesin. İnşallah tüm bu problemlerin hepsini çözeceğiz."



"Hiç kuşkunuz olmasın"

Kılıçdaroğlu, beraber olduklarını, bir arada olduklarını ifade ederek, "Türkiye'nin problemlerinin farkındayız. Şehirlerin iyi yönetilmediğini de çok iyi biliyoruz. Fakat bunların tümünü çözmek, bilimle bilgiyle akılla çözmek mümkün. Bunu gerçekleştirmek mecburiyetindeyiz. Tüm bunları tamamını yapacağız. Hiç kuşkunuz olmasın." dedi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.