habernediyor.com

Sinan Oğan eleştirilere yanıt verdi

SİYASET

Sinan Oğan, "HDP ile aynı tarafta olmam nesnenin doğasına aykırı. Bizi eleştiriyorlar. Peki ne yapsaydım? Bir Türk milliyetçisi olarak HDP ile aynı tarafta olup kendimi mi inkar etseydim? HDP'nin 'Biz Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veriyoruz.' dediği yerde Türk milliyetçileri yer almayacaktır." dedi.

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Oğan, bir televizyon kanalında gündeme dair değerlendirmeler yaptı.



"Buna izin vermeyeceğiz"


Oğan'ın açıklamalarından satır başları ise şu şekilde:

"HDP ile aynı tarafta olmam nesnenin doğasına aykırı. Bizi eleştiriyorlar. Peki ne yapsaydım? Bir Türk milliyetçisi olarak HDP ile aynı tarafta olup kendimi mi inkar etseydim?

Bir Türk milliyetçisi olarak eleştiriler yönelttiğimiz HDP'yi güzelleyen, 'Selahattin Demirtaş'a özgürlük.' diyen bir yapıyla birlikte olmamız asla mevzubahis değildi, biz de olmadık.

An itibarıyla geldiğimiz noktada HDP, Türk siyasetini kilitleme yetisini kaybetmiştir. HDP'nin 'Biz Kemal Kılıçdaroğlu'na destek  veriyoruz.' dediği yerde Türk milliyetçileri yer almayacaktır. 

Mustafa Kemal Atatürk'ün koltuğuna oturacak bir cumhurbaşkanının sırtında PKK, HDP gölgesi asla olmayacak, buna izin vermeyeceğiz. 



"Turan için çok önemli"

Ülkemizin istikrarı yalnız ülkemiz için değil, ülkemizin istikrarı Kazakistan için, Azerbaycan için, Türk dünyası için çok önemli, Turan için çok önemli.

Zengezur Koridoru'na halel getirecek her tür teşebbüsün karşısındayım. Karabağ'da bir başarı yakalandı fakat o başarıyı boğmak isteyen bir yapı olduğunu da unutmamak gerekiyor."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.