habernediyor.com

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a açık çağrı: Gel er meydanına çıkalım

SİYASET

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TRT’de yayımlanan propagandasında “Erdoğan, sana devletin televizyonu TRT'den sesleniyorum, gel çekinme ikimizde er meydanına çıkalım” dedi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TRT'de yayınlanan Propaganda konuşmasında önemli ifadeler kullandı. “Sevgili halkım, bugün çok değerli bir davet için karşınızdayım” ifadeleri ile sözlerine başlayan Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs'ın geride kaldığını, milletin seçimini yaptığını ve sandıkta Erdoğan ile başa baş kaldıklarını belirtti. “Artık yalnız o ve ben varız” diyen Kılıçdaroğlu, sandıkta birbirine taban taban zıt iki farklı anlayışın var olduğunu söyledi.  Tarafsızlığıyla dünyayı ün salmış TRT ekranlarından yüksek cesaretiyle gönüllere taht kurmuş bir kişiye sesleneceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, sana devletin televizyonu TRT'den sesleniyorum. Gel, çekinme ikimizde er meydanına çıkalım” dedi.

Herhalde Bay Kemal’den çekinmezsin

Devletin televizyonunu TRT'de Erdoğan'ın istediği gazetecilerinin sonralarına yanıtlayabileceğini ifade eden Kılıçdaroğlu, “İstersen halk da soru sorsun, sen ki kendine ‘reis’ dedirten sen ki bir dünya lideri, herhalde Bay Kemal’den çekinmezsin. Çık karşıma ve milletimiz onun derdini bileni de o dertleri kimin çözebileceğini de bu vatanı kimin sevdiğini de görsün. Varsın kararını versin” ifadelerini kullandı.

PKK ile gizli saklı müzakereler yürüten kendisidir

Erdoğan'ın kendisinin karşısına çıkmaya cesaret edemeyeceğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, PKK ile masaya oturanın da gizli saklı müzakereler yürüteninde Erdoğan olduğunu söyledi. Kahraman ordumuza kumpas kuranlara yol verenin de Erdoğan olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, bir milletin namusu olan ordunun kozmik odasını teröristlere açanın yine Erdoğan olduğunu söyledi. 10 milyon düzensiz göçmeni bile isteye Türkiye'yi sokanın Erdoğan olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, yabancılara el altından konut karşılığı vatandaşlık satanın da yine kendisi olduğunu belirtti.

TRT gerçekleri vatandaşa göstermiyor

“Milletin öz evladını mülteciye çeviren, bırak ev araba almayı kira bile ödeyemeyecek duruma düşüren kendisidir” ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın da bunu bildiğini ancak maalesef TRT'nin bu gerçekleri vatandaşa göstermediğini belirtti.

Bu konuşmayı TRT istediği için değil, kanunen mecbur oldukları için yayınladıklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, “Benim güzel halkım, görün, tanıyın. Bu vatanı ve bu milleti kimin sevdiğini bilin” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.