habernediyor.com

İyi Partililerle İnce'den temas!

SİYASET

Muharrem İnce'nin kurma hazırlığı yaptığı partisine sadece CHP'den değil, İyi Parti'den de vekilleri geçeceği konuşuluyor.

"Memleket Hareketi" ismiyle Türkiye'yi gezen ve yeni parti hazırlığını duyuran Muharrem İnce, geri sayıma başladı.

Kılıçdaroğlu yönetimiyle ters düşen Muharrem İnce, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP içinde diktatörlük yaptığının altını çizerek Memleket Hareketi"ni partiye dönüştürme kararı aldıktan sonra kurulum için 1 Mart 2021 tarihi düşünülüyor.

CHP'den çok sayıda milletvekilinin partisine geçeceğini kaydeden Muharrem İnce’nin İyi Parti’den bazı isimlerle temasta olduğu kulislerde dönüyor.

İyi Parti içinden talep var!

Muharrem İnce’nin İyi Parti’den ayrılan İsmail Ok ve İsmail Koncuk'u ilk olarak hedefine koyduğu, ayrıca çok sayıda İyi Partili milletvekilinin Muharrem İnce'nin kuracağı partiye katılma taleplerinin olduğu konuşuluyor.

HDP'den uzak bir parti!

Muharrem İnce’nin CHP’den ve İyi Parti’den partisine katmayı planladığı isimlerin ortak yönü ise HDP’ye mesafeli, PKK'dan çok uzak olmaları.

Parti logosu hazırlanıyor

Diğer taraftan parti logosu üzerinde çalışmaları tamamlamak üzere olan Muharrem İnce’nin, parti merkezi için Çankaya’da bir bina bulduğu, kullanıma hazır olunca taşınacağı belirtiliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.