habernediyor.com

Bir zamanlar "Şehitler Ölmez" sloganları atılırdı!

SİYASET

AK Parti Ankara 7. Olağan İl Kongresi açılışı sırasında, AK Parti lideri ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a özel olarak hazırlanan gösterim, vatandaşın sosyal medyada tepki göstermesine neden oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) Ankara teşkilatının 7. Olağan İl Kongresi açılışında, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a özel hazırlanan gösterim, vatandaşın sosyal medyada tepkisini topladı.

Pençe Kartal-2 operasyonu sırasında Gara'daki mağarada bulunan bölücü terör örgütü PKK mensubu teröristler tarafından acımasızca yakın mesafeden başlarına kurşun sıkılarak alçakça katledilen silahsız ve savunmasız 13 vatan evladının yası hâlen sürerken AK Parti kongrelerinde şaşanın devam etmesi tepkiyle karşılanıyor.

Sosyal medya kullanıcıları şehit ailelerinin ve acılı milletin incitilmemesi için kongrelerin daha mütevazı yapılması gerektiğini belirtiyor.

Partili olduklarını belirten kimi sosyal medya kullanıcıları ise, bir zamanlar şehitlerin olduğu günlerde bu tür organizasyonlarda "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları atıldığını ancak 13 şehidin acısının taze olduğu günlerde bu slogan yerine "Recep Tayyip Erdoğan" sloganının atılmasını doğru bulmadıkları özeleştirisini yaptı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.