habernediyor.com

Renault Austral tanıtıldı

OTOMOTİV

Renault, yeni Austral modeli ile SUV ürün gamına önemli bir model kattı. Yeni Renault Austral’in bu senenin son çeyreğinde ülkemizde satışa çıkması planlanıyor.

Marka tarafından yapılan açıklamaya göre, söz konusu model, markanın global otomotiv pazarının merkezindeki C segmentinin konumunu kuvvetlendiriyor. 

3 ekran, 1,525 litre bagaj hacmi, elmas desenler...

Yeni Austral, geometrik hatları, LED stop lambaları, ön farlardaki elmas desenleri gibi detaylarla öne çıkıyor. 

Austral, 7 ayrı gövde rengiyle satışa sunulurken, en dolu paketi çift gövde rengiyle geliyor. Araçta elmas kesime sahip 17-20 inç arasında özel jantlar bulunuyor. 

Aracın kokpitinde 12,3 ve 12 inç büyüklüğünde gösterge ve eğlence-bilgi ekranı bulunuyor. Ön cama yansıyan 9,3 inçlik gösterge ekranı ise modeldeki toplam ekran sayısını artırıyor. Modelde kablosuz şarj alanı da unutulmamış.

500 litre bagaj hacmi bulunan aracın koltukları katlandığında ise toplam hacim 1,525 litreye ulaşıyor. 

2022'nin son çeyreğinde Türkiye asfaltında

Austral, elektrik desteği bulunan motorlardan güç alıyor. 200 hp’ye kadar 400V beslemeli yeni jenerasyon E-TECH Hybrid motorlar haricinde, 130 hp 48V Mild Hybrid Advanced ve 140-160 hp 12V Mild Hybrid olmak kaydıyla benzinli versiyonlar da bulunuyor. Yeni modeldeki 160 hp 12V Mild Hybrid motor, 100 kilometrede 6,2 litre yakıt tüketiyor.

Yeni Austral, yenilenmiş pasif güvenlik ekipmanlarıyla yolcular, sürücü ve trafikteki her birey için en iyi koruma seçeneğini sunuyor. 

Yeni Renault Austral’in bu senenin son çeyreğinde ülkemizde satışa çıkması planlanıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.