habernediyor.com

Netflix’in yeni özelliği “zamanlama” test edilmeye başlandı!

MEDYA

Dijital platform Netflix, yakın zaman önce duyurduğu zamanlayıcı özelliğini test etmeye başladı. Özellik hem tarayıcı hem de anroid üzerinden izleyiciler tarafından kullanılabiliyor.

Yayınladığı içeriklerle başarılı bir grafik çizmeye devam eden Netflix, yeni özelliği ‘zamanlayıcı’ yı izleyicilerine test ettirmeye başladı. Birkaç ay önce duyurduğu özelliği Netflix, android ve tarayıcıdan platforma giriş sağlayan izleyicisi için sundu.

Daha önce de özellikler, test yoluyla denenmişti

Şimdilik yetişkin profillerde kullanılabilen özellik, ekranın sağ üst köşesinde bulunan saat simgesine basılarak ulaşılabilen bir halde. Zamanlayıcı bünyesinde 15, 30, 45 dakika ve Finish Show (Program Bitince) seçenekleri yer alıyor. Bu şekilde kullanıcılar, seçtikleri zamanla beraber izledikleri videonun durmasını sağlıyorlar.

Kullanıcı deneyimini daha iyi bir hale getirmek için bu özelliği geliştirten Netflix, cihazların bataryasını korumak ve izleyiciyi uyuyakalma durumuna karşı uyarmak amacıyla sundu. Netflix, daha önce de bünyesindeki yeni özellikleri ‘test’ yoluyla denemeye sunmuştu. Beğenilen özellikler, platformda yer almaya devam etmişti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.