habernediyor.com

Tuvana Türkay: Koronanın ardından ciğerimde hasar kaldı!

MAGAZİN

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, geçtiğimiz haftalarda yakalandığı virüsü kısa bir zaman önce yenmişti. Tedbir amaçlı evden çıkmadığını söyleyen ve hastalığı çok ağır atlattığını kaydeden Türkay, ciğerlerinde oluşan hasarın kısa zamanda geçeceğine inanmadığını paylaştı.

Yurt dışındaki tatili sonrası İstanbul'a dönen oyuncu Tuvana Türkay, koronavirüse yakalandığı haberini sosyal medya üzerinden paylaşmıştı.

Tuvana Türkay, geçtiğimiz haftalarda testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Gelen son haberle koronavirüsü yendi. 30 yaşındaki oyuncu, hastalık sürecinde yaşamış olduklarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Virüs ciğerlerinde hasar bıraktı

Takipçilerine süreci çok zor geçirdiğini ifade ederek uyarılar yapan Türkay, koronavirüsün ciğerlerinde ağır bir hasar bıraktığını söyledi:

"Kısa zamanda geçeceğine inanmıyorum"

Türkay yaptığı açıklamada, "Her şeyden sakınıp kendimi çok dikkat ederken evimde koronavirüs oldum. Hastalık dönemini çok ağır bir şekilde geçirdim. testim şu an negatif fakat hastalığın ciğerimde yaratmış olduğu tahribattan dolayı evimden dışarı çıkamıyorum. Oluşan hasarın kısa zaman içerisinde geçeceğine inanmıyorum." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.