habernediyor.com

Şeyma Subaşı ‘sebebi yüksek stres’ diyerek sevenlerine kötü haberi açıkladı

MAGAZİN

Evlilik hazırlığındaki Şeyma Subaşı’dan sevenlerine kötü haber geldi. Subaşı yüksek stresten dolayı bebeğini kaybettiğini duyurdu.

30 yaşındaki Şeyma Subaşı, yaklaşık olarak 7 aydır beraber olduğu Mısırlı iş insanı 36 yaşındaki Mohammed Al Saloussi’den evlilik teklifi alması sonrası ‘evet’ cevabını vermişti. Kısa zamanda alınan evlilik kararından sonra Subaşı’nın hamile olduğu iddiaları sıkça konuşulurken bebek beklediğini sevenleriyle paylaşmıştı.

“Subaşı, iki gün önce hamile olduğunu duyurmuştu. Şimdi ise üzücü bir haber paylaştı. Şeyma Subaşı bebeğini kaybettini söyleyerek, “Öncesinde yüksek stresten dolayı düğünümüzün ertelendiğini yazmıştım. Bu stresin bebeğimi kaybetmeme sebep olduğunu söylemek durumundayım. Çok üzgünüm ve destekleriniz için teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

“Evlenmek için bu yüzden acele ediyorduk”

Hamilelik iddialarının ardından Subaşı, “Çıkan dedikodular doğru. Bundan dolayı evlenmek için acele ediyorduk. Ardından ise buna gerek olmadığına karar verdik. Düğünü şimdilik erteleyip hamileliğin tadını çıkartmak istiyoruz. Herkese desteği için teşekkür ederim. Bundan sonrası için heyecanlıyım.” demişti.

“Melisa istemeseydi eğer bu yola girmezdim”

Aldığı evlilik kararına ilişkin Subaşı, kızının görüşlerini de paylaşarak, “Melisa ile abi kardeş ilişkileri var. Eğer Melisa istemeseydi bu yola asla girmezdim.” açıklamasını yapmıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.