habernediyor.com

Kanye West artık yalnızca “Ye” 

MAGAZİN

ABD’li rap şarkıcısı olmasının yanında en çok Kim Kardashian’ın eşi olmasıyla tanınan Kanye Omari West’in adı artık resmen Ye. Ye, “Kanye” ve “West” isimlerini mahkeme kararıyla kimliğinde çıkarttırdı; “Omari” ismini ise kimliğinde kullanmamayı yeğliyordu. 

ABD’li rap şarkıcısı ve Kim Kardashian’ın eşi Kanye Omari West, yıllar önce karar verdiği “isim değiştirme” eylemini resmen gerçekleştirdi. Kanye Omari West, Omari ismini kullanmamayı tercih ediyor ve magazin dünyasında Kanye West olarak tanınıyordu. Şimdi ise mahkeme tarafından isim değişikliği talebi onaylandı ve rap şarkıcısının yeni ismi “Ye” olarak basında yer almaya başladı. 

44 yaşındaki şarkıcının artık soyadı yok 

Los Angeles mahkemesi, “itiraz olmadığı gerekçesiyle isim değişikliği dilekçesini kabul etti” ve böylelikle rap şarkıcısının ismi Ye oldu. Ye, herhangi bir ikinci isim ya da soyadı kullanmayacak ve kimliğinde yalnızca bu isim yer alacak. 



3 sene önce açıklamıştı 

Ye, 2018 senesinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, resmi olarak Kanye West olarak bilindiğini fakat ismini Ye olarak değiştirdiğini açıklamış ve hatta o sene çıkan albümüne de Ye ismini vermişti. Ye, bu ismin, sevdiği Kanye isminin bir kısaltması olduğunu ve Ye kelimesinin İncil’de sık sık geçtiğini söyleyerek bu ismi almaya karar verdiğini bildirmişti. Fakat Ye’nin ismi, kimliğine resmi olarak önceki gün yazıldı. 

Kim, West soyadını kullanmaya devam edecek 

Kanye West’in uzun zamandır boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian ise boşandıktan sonra dahi West soyadını kullanmaya devam edecek. Bunun sebebi ise Kim’in, 4 çocuğu ile aynı soyadı taşımak konusuna önem vermesi olarak açıklandı. Böylelikle çiftin Psalm, Saint, Chicago ve North isimli çocukları da West soyadını taşımaya devam edecek. Öte yandan Kim Kardashian’ın, Kanye West ile evliyken kurduğu kozmetik markasının isminin KKW (Kim Kardashian West) harflerinden oluşması da Kim’in bu soyadı kullanmaya devam etmesine sebep olarak görülüyor. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.