habernediyor.com

#herşeygüzelolacak etiketi yankıları sürüyor

GÜNDEM

Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararı alması üzerine halkın birçok kesiminden olumlu ve olumsuz tepkiler gelmeye devam ediyor.

Seçimlerin iptal edilmesi üzerine belediye başkanlığı düşürülen Ekrem İmamoğlu duruma tepki göstermek için bir konuşmasında, sanatçıların da, iş insanlarının da tepki göstermesi gerektiğini söylemişti. Bunun üzerine birçok sanatçı ve ünlü isim Ekrem İmamoğlu’na destek vermek için sosyal medya hesaplarından #herşeygüzelolacak etiketini kullanarak mesajlar yayınladılar.

#herşeygüzelolacak etiketini kullanarak Ekrem İmamoğlu’na destek veren ünlüler:

Merve Özbey

Can Yılmaz

Harun Tekin

Gonca Vuslateri

Bülent Emrah Parlak

Yunus Günçe

Aylin Aslım

Ayşegül Aldinç

Tan Taşçı

Fırat Tanış

Cem Davran

Cem Yılmaz

Eser Yenenler

Demet Akbağ

Ezgi Mola

Gani Müjde

Gülbe Ergen

Hakan Taşıyan

Hazal Kaya

Hayko Cepkin

Koray Avcı

Mabel Matiz

Murat Dalkılıç

Sertab Erener

Yalın

Vatandaşlar İstanbul seçimlerinin iptal edilmesinin üzerine Twitter üzerinden  #İstanbulYeniden, #HerseycokGuzelOIacak,  #YandasSecimKurumu,  #HazırmısınızBaslıyoruz etiketlerini de kullanarak tepkilerini dile getirdiler. #HerseycokGuzelOIacak etiketi Twitter ’da 1 milyondan fazla kişi tarafından kullanıldı.

Yusuf Güney’den destek veren ünlülere tepki

Yusuf Güney, Ekrem İmamoğlu’na destek veren ünlülere karşı çıkarak, şehit cenazesine katıldığında günlerce küfür ve tehditlerle karşılaştığını söyledi. “Sanatçı tarafsız” olmalıdır denilerek tepkiyle karşılaştığını söyleyen Yusuf Güney, bu Gencobahis konuya müdahil olan sanatçılara ve takipçilerine tepki gösterdi.

Melih Gökçek tartışmaya dahil oldu

Ekrem İmamoğlu’na destek veren ünlü isimlerin arasında ki tartışmaya eski Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Melih Gökçek’te dahil oldu. Melih Gökçek, Yusuf Güney’in tepkisinin haberleştirildiği bir gönderiyi paylaşarak ‘Yusuf Güney’de sanatkâr’ notunu paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı tepki gördü

Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi’nin ise #herşeygüzelolacak etiketiyle paylaşım yapan ünlülerin listesini sosyal medyadan  "Kayıt" notuyla paylaşması tepkilere yol açtı. Muhammet Safi tepkiyle karşılaşınca Twitter hesabını korumaya aldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.