habernediyor.com

Erdoğan’dan sağlıkta şiddet açıklaması

GÜNDEM

Konya’da vazifesi başında silahlı saldırı sonrası yaşamını yitiren Doktor Ekrem Karakaya’nın ailesiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonda görüştü. Erdoğan görüşmesinde, sağlıkta şiddete cezaların artacağı yönünde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya’da görevi başındayken öldürülen Doktor Ekrem Karakaya’nın ağabeyi Mehmet Murat Karakaya ve anne Zekiye Karakaya ile telefonda konuştu. Görüşme sırasında Erdoğan, “Sağlık çalışanlarına yapılan bu saldırılar cezasız kalmayacaktır” dedi.

“Derin bir üzüntü yaşadık”

Görüşme sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Doktor Ekrem Karakaya'nın bu iğrenç saldırıda hayatını kaybetmesi bizlere derin bir üzüntü yaşattı. Buradan merhum doktorumuza Allah'tan rahmet diliyorum. Sizlerin de başı sağ olsun” dedi.

“Gereken adımlar atılacaktır”

Sağlık çalışanlarına ve doktorlara karşı uygulanan şiddetin önüne geçilmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan, “En üst seviyede cezalandırmalar sağlanması adına gerekli adımlar atılacaktır. Bu konu ile ilgili her türlü işleme devam edeceğiz” şeklinde ifade etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.