habernediyor.com

4 terörist saldırı hazırlığında böyle vuruldu!

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

GÜNDEM

Irak kuzeyinde saldırı hazırlığı yapan bölücü terör örgütü PKK mensubu 4 terörist, düzenlenen hava harekatlarıyla etkisiz duruma getirildi.

Irak kuzeyinde yer alan Gara bölgesi ile Avaşin bölgesinde keşif ve gözetleme araçlarıyla yerleri saptanan ve görüntülerde saldırı hazırlığı yaptıkları tespit edilen bölücü terör örgütü PKK mensubu 4 terörist, hava harekâtlarıyla etkisiz duruma getirildi.

Konuya ilişkin Millî Savunma Bakanlığının Twitter hesabı @tcsavunma 'dan yapılan açıklamada Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesi ile Avaşin bölgesinde rutin keşif ve gözetleme çalışmaları sırasında bölücü terör örgütü PKK mensubu 4 teröristin saldırı hazırlığı yaptıklarının tespit edildiğini kaydetti. PKK üyesi 4 teröristin etkisiz duruma getirilmesi için kalkan uçaklar, düzenledikleri hava harekâtlarıyla 4 teröristi de bir daha terör eylemi planlayamayacak duruma getirdi.

4 teröristin daha etkisiz duruma getirildiğini bilgisini, ilgili görüntüleri de ekleyerek paylaşan Millî Savunma Bakanlığı, "en son teröristin etkisiz duruma getirilinceye kadar operasyonların artan kararlılıkla süreceği" mesajını verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.