habernediyor.com

Trump'a ağır eleştiri: Normal değil...

DÜNYA

ABD'nin El Paso kentinde 22 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump, University Medical Center'da saldırının mağdurlarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında çekilen fotoğraflardan birinde, Trump'ın öksüz bebeğin yanında baş parmağını kaldırarak 'her şey yolunda' işareti yapması eleştirildi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın perşembe günü paylaştığı fotoğraflar büyük tepki çekti.

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melanie Trump, ABD'nin Teksas eyaletine bağlı El Paso kentinde bir alışveriş merkezine düzenlenen ve 22 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan saldırının mağdurlarını University Medical Center'da ziyaret etti.

Melanie Trump'ın paylaştığı fotoğraflardan birinde, Donald Trump'ın, annesi ve babasının onu korumak için hayatını kaybettiği 2 aylık bebek ve amcası ile birlikte verdiği pozda baş parmağını kaldırarak 'her şey yolunda' işareti yapması sert eleştirilere neden oldu.

"Empati yoksunu"

CNN'de gündeme getirilen bu konu hakkında "Annesi ve babası katliamda ölmüş 2 aylık öksüz bir bebeğin yanında nasıl o el işareti ile poz verilebilir?" sorusu soruldu. ABD Başkanı Donald Trump için 'Normal bir insanın davranışı değil' ve 'Empati yoksunu' gibi değerlendirmeler yapıldı.

Melania Trump da eleştirildi

ABD Başkanı Donald Trump'ın, bir siyasetçi olarak danışmanları tarafından uyarılmadığı için hataya düştüğü ve halkın tüketimine sunmak için böyle hareketlere başvurabileceği yorumunda bulunan CNN yorumcuları, "Fakat Melania kocasının o pozu verdiği ve kendisinin gülümsediği bir fotoğrafı neden tweet atar?" dedi.

"Trump için hastaneye geri getirildi"

CNN'e konuşan hastane yetkilileri, El Paso saldırısında öksüz kalan bebeğin, ABD Başkanı Donald Trump'ın ziyareti öncesi taburcu edildiğini iddia etti. Yetkililer, "Başkan Trump'ın ziyaretinden önce taburcu edilmiş olan 2 hasta, başkan geleceği zaman basın toplantısı için hastaneye geri getirildi." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.