habernediyor.com

Prens William, Danimarkalı futbolcu Eriksen için mesaj yayınladı 

DÜNYA

Danimarka-Finlandiya maçında kalbi duran ve hızlı müdahale ile hayata döndürülen Danimarkalı başarılı futbolcu Christian Eriksen’e bir mesaj da Prens William’dan geldi. 

EURO 2020’de B Grubu’nda mücadele eden Danimarka milli takımı, dün gündüz saatlerinde Finlandiya milli takımı ile karşılaştı. Maçın 43. dakikasında topu kontrol etmek isteyen Eriksen, aniden yere yığıldı. Futbolcunun çevresine toplanan takım arkadaşları, nabzının atmadığını fark edip sağlık görevlilerine haber verdi. 

Saha içerisinde hızlı bir müdahale ile kalp masajı yapılan oyuncu, hayata döndürüldü ve hastaneye kaldırıldı. Yalnızca Danimarkalı taraftarları değil dünyadan milyonlarca kişiyi üzen bu olay karşısında Prens William da kayıtsız kalmayarak bir mesaj yayınladı. 



“Aklımız Eriksen’de” 

2006 senesinden bu yana Futbol Birliği Başkanı olarak görev yapan Prens William, sosyal medya hesabından, “Christian Eriksen’den gelen haberler ümit verici. Hepimizin aklı onda ve ailesinde. Hızlı ve sakin performansları için de sağlık ekibi ile Anthony Taylor’ı kutluyorum.” ifadelerini kullandı. 

Durumu stabil 

Danimarka Futbol Federasyonu, Eriksen ile konuştuklarını ve durumunun stabil olduğunu aktardı.  

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.