habernediyor.com

Filistinli genç yeteneğiyle görenleri şaşırtıyor!

DÜNYA

Gazzeli genç objeleri üst üste koyarak dengeleyebiliyor. Görenleri şaşırtan sanatçı, bunu nesnelerin dayanak noktasını kullanarak yaptığını ifade ediyor.

Muhammed el-Şenbari yeni bir nesne gördüğünde, hızla nesnenin denge noktasını bulmaya ve yer çekimine meydan okuyan bir şekilde durdurmaya çalışıyor.

24 yaşındaki kendi kendini yetiştirmiş Filistinli sanatçı, zihin ve beden karışımı dediği yeteneğini kullanarak hemen hemen her nesneyi dengeleyebileceğini söylüyor.

Bu yeteneği el-Şenbari'yi karışıklıkların eksik olmadığı ve fakirlikle boğuşan Gazze'de hem popüler bir şovmen hem de psikolojik destek oturumlarının vazgeçilmez bir unsuru yaptı.

24 yaşındaki el-Şenbari bir sandalyeyi tek bacak üzerinde, eğimli bir boru anahtarı üzerinde iki mutfak tüpünü ve ters çevirdiği televizyonu bir kola şişesi üzerinde durdurabiliyor.

El-Şenbari, "Nesnelerin dayanak noktasını bilmeniz gerekiyor. Ondan sonra bunu elde edersiniz" ifadesini kullanıyor.

Aynı zamanda, fitness ve vücut geliştirme uzmanı olan el-Şenbari, sağlıklı yaşam tarzının nesneleri dengelemek için gerekli olan odaklanma konusunda vazgeçilmez bir unsur olduğunu söylüyor.

Abluka altında yaşayan ve yıllardır hem Hamas'ın hem de İsrail'in eylemlerinden sıkıldığını söyleyen el-Şenbari, birçok genç Gazzeli gibi daha iyi fırsatlar bulmak için bölgeyi terk etmek istiyor. El-Şenbari,  hayalinin Reality TV şovlarında boy göstermek ve dengeleme sanatının ustalarının bulunduğu Asya'ya seyahat ederek becerilerini geliştirmek olduğunu söylüyor. 

Şenbari'yi çamaşır makineleri veya buzdolapları bekliyor olacak. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.