habernediyor.com

Evde Tek Başına serisinin yıldızıydı: Macaulay Culkin, babalık duygusunu tattı!

DÜNYA

Doksanlı yılların efsane film serisi olan ‘Evde Tek Başına’ da ‘Kevin McCallister’ karakterine hayat veren Macaulay Culkin, baba oldu. Oyuncu Brenda Song ile beraberliğinden olan bebeğin adını ise Culkin, hayatını kaybeden kardeşi Dakota’nın adını verdi.

Film serisi olarak 1990 dönemine damga vuran ‘Evde Tek Başına’ nın yıldız çocuk oyuncusu Macaulay Culkin ve sevgilisi oyuncu Brenda Song, anne-baba oldular. Babalık duygusunu ilk kez tadan 40 yaşındaki Macaulay Culkin, 5 Nisan’da dünyaya gelen oğlu için anlamlı bir isim verdi. Culkin, bebeğine, birkaç yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden kız kardeşi Dakota’nın adını verdi. 2008 yılında kardeşini kaybeden Culkin, kardeşinin hatırasını oğlunda yalatacak.



Bebekleri olacağını basından gizlediler

2017 yılında tanışan Macaulay Culkin ve sevgilisi oyuncu Brenda Song, rol aldıkları Changeland filminin çekimleri esnasında aşk yaşamaya başlamışlardı. Uzun süredir beraber olan çift, daha sonra bebek beklediklerini öğrendiklerinde bu haberi basından gizlemişlerdi. Culkin bebeğine, kardeşinin adını verdi.



Korkunç bir kazada kardeşini kaybetti

2008 yılında yaşanan kaza, Los Angele’ta yaşanmış ve Macaulay Culkin’in kardeşi Dakota Culkin’in aracına bir kamyon çarpmıştı. Cukin kazayı ise korkunç bir dereceye sahip olan bir kaza olarak betimlemişti. Kaza sonrası kamyon sürücüsü hakkında, Dakota Culkin’e araçtan çıkması için yardım etmeye çalıştığı ve uygunsuz bir durumda olmadığı için de suç soruşturması yapılmamıştı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.