habernediyor.com

Biden, İsrailli siyasetçinin önünde diz çöktü

DÜNYA

Biden'ın Rivlin ile gerçekleştirdiği görüşmeden gelen kare, bir anda dünyanın gündemine oturdu. Biden, Rivlin'in özel kaleminin önünde dizlerinin üzerine çöktü. Sebebi ise İsrail medyasında manşet oldu.

ABD Başkanı Joe Biden ile İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, geçtiğimiz hafta Beyaz Saray'da basın mensuplarına kapalı bir görüşme yapmıştı. Söz konusu görüşmede çekilen bir kare, dünya gündeme adeta bomba gibi düştü.

Biden, Rivlin'in özel kalem müdürü Rivka Ravitz'in önünde dizlerinin üstüne çöktü. O an, İsrail Hükümeti Basın Ofisi mensubu tarafından fotoğraflandı.

Haim Zach tarafından çekilen bu kare kısa süre içinde sosyal medya platformlarında viral oldu. İsrail basını, Biden'ın Ravitz'in önünde diz çökmesinin sebebini manşetlerine taşıdı.

Sebebi açıklandı

Ülke basını, 'Rivlin'in yardımcısının 12 çocuğu olduğunu öğrenen Biden, diz çöktü' başlığı ile duyurdu. 

Bahse konu haberde, Biden'ın bu jesti üzerine İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin'in şaşkınlığını gizleyemediğine işaret edildi.

ABD ziyareti, Rivlin'in cumhurbaşkanı olarak yaptığı son yurt dışı gezisiydi. Rivlin, önümüzdeki hafta görevini Yahudi Ajansı'na da başkanlık eden Isaac Herzog'a devredecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.