habernediyor.com

Elon Musk açıkladı: İşte Twitter'ın yeni özellikleri

BİLİM-TEKNOLOJİ

Twitter CEO'su (Üst Yöneticisi) Musk, sosyal medya mecrasının görüntülü ve sesli sohbet olanağı ile şifreli mesajlaşma gibi yeni özelliklerini açıkladı.

Elon Musk, kişisel Twitter hesabı üzerinden hususa dair bir paylaşım yaptı. 

Uygulamanın son versiyonunda, kullanıcıların yalnızca en son değil, ileti dizisindeki herhangi bir mesajı cevaplandırabileceğini kaydeden Musk, bu mesajlara emojilerle de tepki verilebileceğini ifade etti.

Elon Musk, sadece alıcı ve göndericilerin mesajları görebildiği şifreli doğrudan mesaj imkanının da getirileceğini kaydetti.

Twitter'da çok yakında görüntülü ve sesli sohbet olanağı olacağına dikkat çeken Elon Musk, "Böylelikle dünyanın herhangi bir noktasındaki insanlarla telefon numaranızı vermeden sohbet edebileceksiniz." ifadesine yer verdi. 

Etkin olmayan hesapların silineceğini duyurmuştu

Öte yandan Musk, son birkaç senedir etkin olmayan hesapların Twitter'dan kaldırılacağını açıklamıştı.

Son birkaç senedir etkin olmayan hesapları temizleyeceklerinin altını çizen Musk, "Bu sebeple muhtemelen takipçi sayısında düşüşler göreceksiniz." ifadesine yer vermişti. 

Bahse konu sosyal medya platformunun politikası doğrultusunda, Twitter kullanıcıların hesaplarının etkinliğini korumayabilmeleri için minimum bir ayda bir giriş yapmaları bekleniyor. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.