Tüyleri ürperten cinayette katil en yakını çıktı

Samsun'da, 41 yaşındaki F.Y., eşi 39 yaşındaki Kader Yıldırım'ı evde boğazı kesilmiş halde buldu. Kadının hayatını kaybettiği tespit edilirken, ifadesi alınmak üzere emniyete götürülen F.Y., eşinin kolundaki bileziklerin çalındığını bildirdi. Cinayet ile ilgili merak edilenler gün yüzüne çıktı.

YAŞAM 25.05.2024, 10:34 25.05.2024, 10:55 Melina Ay
Tüyleri ürperten cinayette katil en yakını çıktı

Olay, Samsun'un Atakum ilçesine bağlı Balaç Mahallesi 1040'ıncı sokaktaki sitenin 13’üncü katında yaşandı. İddiaya göre, Telefonla eşi Kader Yıldırım'a (39) ulaşamayan F.Y. (41), evlerine gitti. Kapıyı açan F.Y., 2 çocuk annesi eşini kanlar içinde ve boğazı kesilmiş halde buldu. F.Y.'nin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi.

Yapılan kontrolde, Kader Yıldırım'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Kadının cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Eşi F.Y. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. F.Y.'nin ilk ifadesinde, eşinin kolundaki bileziklerin çalındığını belirttiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Katil kuzeni çıktı

Kader Yıldırım'ın, aynı apartmanda yaşayan halasının oğlu M.I. (32) tarafından öldürüldüğü tespit edildi.

Para için öldürmüş

M.I.'nin ilk ifadesinde, birine olan 300 bin TL'lik borcu nedeniyle maddi sıkıntı yaşadığını ve Kader Yıldırım'ın bileziklerini alarak bu borcu ödemek amacıyla cinayeti işlediğini itiraf ettiği belirtildi.

Yorumlar (0)