Trafikte karısıyla tartışan sürücüyü tetikçi tutup vurdurttu

İstanbul Bayrampaşa'da trafikte yaşanan bir tartışma, kıskançlık ve öfke dolu bir olaya dönüştü. Bir adam, eşiyle yaşadığı tartışma sonrasında tetikçi tutarak şahsı vurdurdu. Olayın ardındaki karmaşık ilişkiler polis soruşturmasıyla gün yüzüne çıktı.

YAŞAM 26.01.2024, 13:36 27.01.2024, 14:16 Buse Önder
Trafikte karısıyla tartışan sürücüyü tetikçi tutup vurdurttu

İstanbul Bayrampaşa'da 22 Ocak Pazartesi günü akşam saatlerinde trafikte ilerleyen Emre Ü. ile Gizem M.U. arasında başlayan tartışma, kısa sürede tehlikeli bir boyuta evrildi. Tartışmanın ardından, Emre Ü. bir süre sonra tehdit edici telefonlar almaya başladı. Kendisini arayan kişiler, Emre Ü.'nün eşine küfür ettiğini iddia etti.

‘Bu mu sana küfür eden’

Emre Ü., tehditlere karşı tedbir alarak bir arkadaşını yanına aldı ve telefonla kendisini arayanları Bayrampaşa'da buluşmaya davet etti. Buluşma noktasına gelen şahıslardan biri, görüntülü konuşma yaparak, eşine küfür eden kişiyi teşhis etti. Gizem M.U.’ya "Bu mu sana küfür eden?" kişi ardından silahla Emre Ü.'yü bacağından vurdu.

Olayın ardından polis, eşine küfür eden kişiyi tetikçi olarak tutan Mert C.U. ile iki tetikçiyi yakalayarak gözaltına aldı. Emre Ü.'nün sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

Yorumlar (0)