Tır ile cip çarpıştı! 1 polis öldü, 1'i polis, 3 kişi yaralandı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi yakınlarında tır ile cipin çarpıştığı kazada 1'si polis memuru, 3 kişi yaralandı, 1 polis memuru ise hayatını kaybetti.

YAŞAM 07.03.2024, 13:31 08.03.2024, 11:35 Buse Önder
Tır ile cip çarpıştı! 1 polis öldü, 1'i polis, 3 kişi yaralandı

Afyonkarahisar-Antalya kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, saat 03.00 sularında Sandıklı ilçesi Gökçealan köyü kavşağında A.B. (24) yönetimindeki tır ile Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiser B.Ç. (29) idaresindeki cip çarpıştı.

Kaza sonucunda tır şoförü A.B., cip sürücüsü B.Ç. ile aynı araçta bulunan polis memurları K.A. (31) ve K.T. (30) yaralandı. Yaralılar, kaza yerine intikal eden itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkartıldıktan sonra Sandıklı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi ve tedavi altına alındı.

Polis memuru kurtarılamadı

Ancak, polis memurlarından Kerim Akın (31) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Diğer yaralılar, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi ve tedavileri devam ediyor. Kazanın neden olduğu sol şeridin kapanması sonucunda Afyonkarahisar-Antalya kara yolu bir süreliğine tek yönlü trafiğe açılabildi.

Kaza yerine sevk edilen çekici yardımıyla karışan araçlar kaldırıldıktan sonra yol tamamen trafiğe açıldı. Kazaya karışan polis memuru Kerim Akın ile komiser Bekir Çelik'in Sandıklı Emniyet Müdürlüğü'nde görevli oldukları belirlendi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)