Taksici ile yabancı yolcu arasında hız tartışması

İstanbul'da Aksaray'dan taksiye binen yabancı bir kadın, gideceği yere yaklaşırken "daha hızlı git" diyerek taksiciyi uyardı. Taksici ile tartışan kadın, kameranın açıldığını görünce "beni dövüyorlar" dedi, araçtan inmeyi reddetti.

YAŞAM 25.03.2024, 15:11 25.03.2024, 15:55 Hakan Öksüz
Taksici ile yabancı yolcu arasında hız tartışması

İstanbul'da önceki hafta yabancı uyruklu bir yolcu ile taksici arasında tartışma çıktı. Taner Çatalbaş'ın kullandığı taksiye Aksaray'dan binen yabancı uyruklu kadın müşteri, ineceği yere yakın bir yerde "daha hızlı git" dedi. Taksici ise zaten varacakları yere geldiklerini, biraz ileride trafiğin sıkıştığını söyledi.

"Ben hızlı gitmek için bindim taksiye"

Taksicinin yanıtına tepki gösteren kadın, "Ben hızlı gitmek için bindim taksiye." dedi. Bunun üzerine taksici ile yolcu arasında tartışma çıktı. "Hep böyle yapıyorsunuz" diyerek tepkisini dile getiren yabancı uyruklu kadın, araçtan inmesini söyleyen taksici Taner Çatalbaş'a bağırdı, yardım istedi.

"Taksiden inmek istemedi, 'beni dövüyorlar' dedi"

Taksicinin, olayları kamera ile kayıt altına aldığını gören müşteri, bu kez de "beni dövüyorlar" diyerek feryat figan bağırdı. Taksiciye küfürler eden yolcunun sinirli halleri, kameraya yansıdı. Soluğu emniyette alan taksici ile müşterisi, birbirlerinden şikayetçi olmadıklarını söyledi.

"Karakolda da sürekli hakaret etti"

Olay günü yaşananları anlatan taksici Taner Çatalbaş, "İneceği yere 150 metre kalmıştı ki daha hızlı gitmemi istedi. Zaten gidilecek yere az kaldığını söyleyince o da, 'taksiye hızlı gitmek için bindim' dedi. Araçtan inmesini isteyince 'polis' diye bağırmaya başladı. Sonra 'beni dövüyorlar' diye feryat etti. Karakolda 4 saat bekledik, orada da sürekli hakaret etti. Boşu boşuna 4 saati karakolda geçirdim." dedi.

Yorumlar (0)