Sevgililer günü faciası! Kutlama ölümle bitti

Bursa’da, Sevgililer Günü yemeğinden dönen evli bir çiftin ve arkadaşlarının içinde bulunduğu araç, yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak takla attı. Kazada, 2 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 2 kişi de yaralandı.

YAŞAM 15.02.2024, 12:42 16.02.2024, 14:38 Buse Önder
Sevgililer günü faciası! Kutlama ölümle bitti

Bursa-Ankara karayolu Yeniceköy Köprülü Kavşağı bölgesinde İnegöl istikametinden gelen Sedat Taşdemir (31) yönetimindeki araç, yağışın etkisiyle kayganlaşan zeminde sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol dışına çıktı. Otomobil, uzun bir sürüklenme sonrasında takla atarak tarlaya savruldu. Kazayı gören diğer sürücüler, hemen olay yerine koşarak yaralılara yardım etti ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Çifti kaza ayırdı

Olayın bildirilmesi üzerine, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla olay yerine yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan 4 kişiyi kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yapılan sağlık kontrollerinde, Eda Ateşmen (24) ve Zeynep Murhan’ın (32) yaşamlarını yitirdiği, sürücü Sedat Taşdemir ile Mustafa Murhan’ın (36) yaralandığı tespit edildi.

Yaralılar, olay yerinde gerçekleştirilen ilk müdahalenin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan Sedat Taşdemir'in durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kazada hayatını kaybeden Eda Ateşmen ile Zeynep Murhan'ın cenazeleri, savcılık incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna nakledildi.

Sevgililer günü yemeğinden dönüyorlardı

Kazaya karışan evli çift ile arkadaşlarının 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Bursa’da bir mekanda akşam yemeği için bir araya geldikleri öğrenildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)