Pitbullun önüne hamile kediyi atıp parçalattılar

İnsanlıktan nasibini almamış 3 cani gencin, Adana'da sokakta yakaladıkları hamile kediyi yanlarındaki pitbull cinsi köpeğin önüne elleriyle atıp parçalamasını izlemeleri güvenlik kameralarınca kaydedildi.

YAŞAM 23.07.2019, 16:05 23.07.2019, 22:58

Adana ili merkez Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi Defne Caddesi'nde insanlıktan nasibini almamış 3 genç, gezdirdikleri pitbull cinsi köpeğin önüne, yakaladıkları bir hamile kediyi attılar. Bakkal Zehra Kuşçu'ya ait "Çıtır" isimli hamile kedi, pitbull cinsi köpek tarafından parçalanarak öldürüldü.

Vahşet anı olay yerindeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı. Kamera kayıtlarında 3 kişi yanlarındaki köpekle yolda ilerlediği sırada park halindeki minibüsün altında bekleyen kediyi görüyor. Bu sırada zanlılardan biri aracın altındaki hamile kediyi alıp köpeğin önüne atıyor. Hamile kedi, pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu ölüyor. Bu vahşet anlarını bir kadın, bebek arabasındaki ve yanındaki iki çocuğuyla birlikte çaresizce izliyor. Kedi oracıkta çırpınarak can verirken, pitbull ile birlikte 3 cani olay yerinden hiçbir şey olmamış gibi ayrılıyor.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan hamile hayvanın sahibi Zehra Kuşçu, esnaf komşularının haber vermesiyle olay yerine gittiklerini fakat hamile kedi Çıtır'ı kurtaramadıklarını kaydetti. Yapılanın "canilik" olduğunu belirten Zehra Kuşçu, gözyaşlarıyla "O kedi ailemizden biri gibiydi." ifadelerini kullandı.

Zehra Kuşçu'nun şikayeti üzerine polis ekipleri, şüpheli 3 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar (2)
Ayhan Cenk 5 yıl önce
Videoy izlerken herhalde elli kez beddua etmişimdir. Herkes benim kadar dua etmiş olsa bu alçaklar birkaç gün içinde geberir gider
Dilara 5 yıl önce
Gerçekten insanlıktan nasiplerini alamamışlar bunlar. Cani az kalır. Ağız dolusu küfreddim. Allah inşAllah cezalandırır bu yaratıkları