Otomobil 150 metreden uçuruma yuvarlandı: Polis memuru öldü, komiser yaralandı

Adıyaman Atatürk Bulvarı 400 Yataklı Hastane Kavşağı civarında yaşanan kazada 150 metrelik uçurumdan düşen araçta sıkışan polis memuru Furkan Erkuş yaşamını yitirdi. Araçta bulunan komiser Güven K. ise yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

YAŞAM 19.02.2024, 09:03 20.02.2024, 10:51 Hakan Öksüz
Otomobil 150 metreden uçuruma yuvarlandı: Polis memuru öldü, komiser yaralandı

Adıyaman'da meydana gelen kaza, bir polisin hayatını kaybetmesine yol açtı. Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli olduğu öğrenilen Furkan Erkuş'un kullandığı otomobil, direksiyon hakimiyetinin yitirilmesiyle Atatürk Bulvarı 400 Yataklı Hastane Kavşağı civarında kaldırıma çarptı.

150 metrelik uçuruma düştüler

Kaldırıma çarpan otomobil takla atarak aydınlatma direğini devirdi. Daha sonra yüksekliği yaklaşık 150 metre olan dere yatağına uçtu. Kazayı gören çevredekiler, durumu ekiplere bildirdi. Çok sayıda AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekibi kaza yerine yönlendirildi.

Furkan Erkuş öldü, komiser Güven K. yaralandı

Sürücü koltuğunda oturan 3 yıllık polis memuru Furkan Erkuş'un kaza yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Otomobilde bulunan komiser Güven K'nin yaralandığı bildirildi. Yaralı komiser Güven K, apar topar Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. 

Polis memurunun cansız bedenini saatler sonra çıkarabildiler

Kaza yaptığı araçta sıkışarak yaşamını yitiren Furkan Erkuş'un cansız bedeninin çıkarılması için bataklık haline gelmiş dere yatağında saatlerce çalışma yapıldı. Yoğun çamur nedeniyle cenaze çıkarılamadı, vinç imdada yetişti. Çamura saplanan araç, vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı. 

Yorumlar (0)