Ordu'daki öğrenci yurdunda panik anları!

Ordu'daki bir kız öğrenci yurdunda asansörün arızalanması büyük panik yarattı. Mahsur kalan öğrenciler kurtarıldı. Yurtta bulunan diğer öğrenciler, asansörün düştüğünü zannedip bahçeye çıktı.

YAŞAM 17.01.2024, 08:39 17.01.2024, 16:42 Hakan Öksüz
Ordu'daki öğrenci yurdunda panik anları!

Son zamanlarda öğrenci yurtlarında yaşanan asansör kazaları, ülke gündeminde yankı uyandırdı. Bu vakalardan birinin de Ordu'nun Altınordu ilçesindeki bir kız öğrenci yurdundan meydana geldiğinin zannedilmesi üzerine büyük panik yaşandı.

Öğrenciler yara almadan kurtuldu

Olay, Akçatepe Mahallesi'ndeki 3 bloktan oluşan kız öğrenci yurdunda meydana geldi. Birinci kattan zemin kata inen 10 kişilik asansörün arıza yaparak durması paniğe yol açtı. Öğrenciler asansörde mahsur kaldı. Firma görevlisi gelerek asansörü açtı.

Asansörün düştüğünü zannettiler

Asansörde kalan öğrenciler yara almazken diğer öğrenciler, asansörün düştüğünü zannedip yurdun bahçesine doluştu. Tedbir amaçlı sağlık ekiplerinin gönderildiği yurda polis ve jandarma da geldi. Güvenlik güçleri, öğrencilerin taleplerini dinledi. Arızalanan asansörün bakımının yeni yapıldığı kaydedildi.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, olaya dair açıklama yaptı. Açıklamada, "Ordu Mehmet Fuat Köprülü Kız Öğrenci Yurdu'nda bir asansör arızası yaşandı. Yetkili servis asansörün kapısını açtı, herhangi bir sıkıntı yaşanmadı." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)