Önce taciz etti, sonra silahını alıp geri geldi

İzmir'in Bornova ilçesinde, H.U., bir kadını taciz ettiği iddiasıyla çıkarıldığı eğlence merkezine silahla yeniden gelip, çıkan kavgada 1 çalışanı silahla yaraladı.

YAŞAM 24.03.2024, 14:40 25.03.2024, 13:47 Buse Önder
Önce taciz etti, sonra silahını alıp geri geldi

İzmir'in Kazımdirik Mahallesi'nde dün gece saat 00.30 sularında gerçekleşen olay, şehirde büyük bir infiale sebep oldu. Bir eğlence mekanında yaşanan taciz iddiası, kısa sürede kanlı bir olaya dönüştü. İddialara göre, H.U. isimli şahıs, mekanda bulunan bir kadını taciz etti. Bu durumu fark eden çalışanlar, şahsı derhal dışarı çıkardı ancak olaylar burada bitmedi.

Tabancasını alıp geri geldi

H.U., kısa bir süre sonra mekanın önüne geri döndü, bu sefer elinde bir tabanca vardı. Hızla ateş etmeye başlayan şahıs, panik ve korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Çevrede bulunanlar büyük bir paniğe kapılarak kaçışmaya başladı.

Olay esnasında yaralanan bir kişi ise K.A. oldu. Hızla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan K.A.'nın sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, polis ekipleri ise olayın hemen ardından harekete geçerek şüpheli H.U.'yu kısa sürede tabancası ile birlikte yakaladı. İzmir Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)