Önce röportaj verdi sonra bayıldı

Dün gece Eskişehir'de kaza yapan sürücü, ehliyetini alkollü araç kullanmaktan dolayı ikinci kez kaybettiğini belirterek, “Yapacak bir şey yok, ikinci kez kaybettim. Önceki de alkoldendi, yine alkolden” dedi.

YAŞAM 20.05.2024, 13:26 21.05.2024, 08:56 Melina Ay
Önce röportaj verdi sonra bayıldı

Kaza, Eskişehir çevreyolu Ankara istikametinde yaşandı. İddiaya göre, 09 AAE 258 plakalı aracın şoförü olan H.A.S. (24), bir tırın arkasına çarpması sonucu direksiyon kontrolünü kaybetti. Araç kontrolden çıkarak bir süre sürüklendikten sonra yolun ortasında durdu. Olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Araç ciddi hasar almasına rağmen, kazayı hafif yaralı olarak atlattığı için şaşırtıcı bir şekilde sakin görünüyordu. Polise çok az alkol aldığını ve alkometreye üflemeyi reddettiğini söyleyen sürücünün 2.08 promil alkollü olduğu belirlendi. Sürücüye polis tarafından 21 bin 52 TL para cezası kesildi.

Yine alkolden başı yandı

Polisin işlemlerinin ardından kazanın nasıl olduğuna dair açıklamalarda bulunan H.A.S., geçtiğimiz eylül ayında ehliyetini aldığını ve ikinci kez alkolden ehliyetinin alındığını belirtti. H.A.S., “Uluönder Mahallesi'nden yola çıktım. 70-80’le ilerlerken bir tır arkamdan dokundu ve sağa doğru arabam ilerlemeye başladı. Arabam ilerlemeye başlayınca bir anda ben de dengeyi sağlayamadım. Ve araba dönmeye başladı. Kendi etraf Dönünce sağa vurunca da şöyle söyleyeyim, yastıklar açıldı. Yastıklar açınca yüzümü oraya doğru vurdum. Hani şu şekilde ehliyetimi, eylülün sonunda aldım. Daha önce alkolden, kaybettim. Şu an tekrar geri alacaklar galiba. Yapacak bir şey yok. İkinci kez kaybettim. Önceki de alkoldendi, yine alkolden. Allah razı olsun. Teşekkür ederim hepinizden” diye konuştu.

H.A.S., verdiği röportajdan sonra aracının tamponunu taşıyarak, aracın çekiciye yüklenmesi sırasında bayıldı. Arkadaşları tarafından desteklenen H.A.S.'nin bir süre sonra kendine geldiği bildirildi.

Yorumlar (0)