Miniklerden, depremzedelere yardım

Fethiye’de minik öğrenciler, Ramazan ayı boyunca biriktirecekleri bütün harçlıklarını depremzedelere bağışlamak için bir oldu.

YAŞAM 03.04.2024, 15:31 03.04.2024, 17:53 Melina Ay
Miniklerden, depremzedelere yardım

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini paylaşmak ve deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla anlamlı bir hareket başlattı. Öğrenciler, bir ay boyunca kendi harçlıklarından artırdıkları paraları biriktirerek, depremzedelere yardım eli uzatacaklar.

Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu'nun öğrencileri, okul yönetimi ve velileri, Ramazan Ayı boyunca biriktirdikleri bağışları deprem bölgesine ulaştırmak üzere AFAD'a sunmak üzere Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya'yı ziyaret etti. Bu özel proje, ilgi ve takdir ile karşılandı.

‘Değerler eğitimi ve yardımlaşma değeri’ kapsamında gerçekleştirilen bu proje, öğrencilere yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemini vurgularken, aynı zamanda toplumsal bir birliktelik örneği sunuyor. Toplanan bağışlar, AFAD aracılığıyla depremzedelere ulaştırılacak, böylece ihtiyaç sahiplerine umut olacak.

Bu anlamlı hareket, diğer okullara ve topluma da ilham vererek, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu güçlendiriyor. Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu'nun bu değerli girişimi, Ramazan Ayı'nın manevi atmosferine uygun bir şekilde, toplumdan geniş destek görmeye devam ediyor.

Yorumlar (0)