Meteoroloji saat vererek uyardı: Kuvvetli yağış ve kar!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, saat 16.00 itibarıyla bazı il ve ilçelerde başlayacak sağanak yağışların, sabah saatlerine kadar süreceğini bildirdi. Malatya'nın yükseklerinde yoğun kar yağışı bekleniyor. Yarın için kuvvetli yağış beklenen bölgeler de sıralandı.

YAŞAM 05.12.2023, 15:50 06.12.2023, 09:08 Hakan Öksüz
Meteoroloji saat vererek uyardı: Kuvvetli yağış ve kar!

Meteoroloji, saat vererek sağanak yağış uyarısı yaptı. Aktarılan bilgilere göre Kahramanmaraş'ın doğusunda yer alan Çağlayancerit, Pazarcık, Nurhak ve Elbistan ilçeleri ile Elazığ, Adıyaman, Tunceli ve Malatya'da saat 16.00 itibarıyla sağanak yağış bekleniyor.

Malatya'nın yükseklerinde yoğun kar yağışı bekleniyor

Bu il ve ilçelerde akşam saatleri itibarıyla etkisini artıracak yağışların, gece saatlerine kadar kuvvetli olacağı belirtildi. Gece saatlerinden sabaha kadar Malatya'nın yüksek kesimlerinde etkili olacak karla karışık yağışların ise yer yer yoğun kar yağışına dönüşeceği kaydedildi.

Yarın bu bölgelerde kuvvetli yağış var

Yarın sabah saatlerinde İzmir, Muğla, Aydın, Edremit Körfezi ile Çanakkale'nin Ege kıyısındaki ilçelerinde yarın sabah saatlerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar başlayacak. Bu yağışların, yarın akşam saatlerine kadar süreceği tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)