Kuzey Marmara otoyolunda bir kaza daha: Yaralılar var...

Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli geçişinde bugün meydana gelen zincirleme kazada 8 araç birbirine girdi. İlk edinilen bilgilere göre kazada yaralıların olduğu bildirildi.

YAŞAM 31.12.2023, 17:18 01.01.2024, 14:39 Buse Önder
Kuzey Marmara otoyolunda bir kaza daha: Yaralılar var...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ve 10 kişinin hayatını kaybedip, 63 kişinin yaralandığı zincirleme kazanın ardından bir kaza haberi daha geldi. Kuzey Marmara Otoyolu geçişi Sevindikli mevkiinde meydana gelen kazada Ankara istikametine seyir halinde olan 8 araç birbirine girdi.

Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleleri gerçekleştirirken, durumu ağır olan 4 yaralı ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Jandarma ekipleri, kazanın yaşandığı bölgede güvenlik önlemleri alarak Ankara istikametinde kontrollü geçiş sağladı.

Kaza sonrası otoyolda yoğunluk oluştu

Kaza nedeniyle otoyolda trafikte yoğunluk oluşurken jandarma ekipleri, kazaya karışan araçların otoyoldan kaldırılması için çalışma başlattı. Aynı zamanda kazanın şiddeti ve yaralı sayısı sebebiyle olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı.

Şu ana kadar kazaya neyin neden olduğu konusunda herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, jandarma ekipleri olay yerinde detaylı incelemelerde bulunuyor.

Yorumlar (0)