Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli kesiminde kamyonetin otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.

YAŞAM 14.04.2024, 10:04 15.04.2024, 09:37 Şeyda Gül
Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Kuzey Marmara Otoyolu’nda İstanbul istikametinde seyreden Ö.A'nın kullandığı kamyonet, Sevindikli mevkiinde, A.S. idaresindeki otomobile bilinmeyen nedenle arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra durabilirken, savrulan kamyonet devrildi.

2 kişi hayatını kaybetti

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine yönlendirilen jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri, ailesiyle bayram ziyareti için gittiği Hatay'dan döndüğü öğrenilen otomobilin içindeki S.S’nin hayatını kaybettiğini ve 5 kişinin yaralandığını belirledi. Ancak Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılan otomobil sürücüsü A.S. de yaşamını yitirdi.

Yaralıların sağlık durumu iyi

Otomobildeki 2 ve kamyonetteki 2 yaralı, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Otomobil sürücüsünün kızı S.S'nin cenazesi, olay yeri incelemesinin ardından Körfez Asri Mezarlığı morguna götürüldü.

Trafik normale döndü

Kaza nedeniyle bir süre kontrollü sağlanan İstanbul istikametindeki ulaşım, araçların çekilmesinin ardından normal seyrine döndü.

Yorumlar (0)