Korkunç kazada 1 kişi öldü, motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Antalya'da Kızlar Pınarı Mahallesi Zamanoğlu Caddesi'nde yaşanan korkunç kaza, 61 yaşındaki Kıymet Akyol'u hayattan kopardı. 20 yaşındaki motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Mahalle sakini Ali Akıllı, "Yol ortasındaki telleri defalarca kez kapattırdım ama yine açtılar. İnsanlar alt geçidi kullanmaktan korkuyor. Buraya üst geçit yapılsın." dedi.

YAŞAM 25.02.2024, 00:14 26.02.2024, 09:14 Hakan Öksüz
Korkunç kazada 1 kişi öldü, motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Alanya'ya bağlı Kızlar Pınarı Mahallesi Zamanoğlu Caddesi'nde saat saat 19.30 civarında korkunç bir kaza yaşandı. 61 yaşındaki Kıymet Akyol'a, refüjdeki kırık tellerin arasından yolda karşıya geçmeye çalışırken motosiklet çarptı. 

4 metre sürüklendiler

Antalya yönüne seyreden 20 yaşındaki A. T'nin yönetimindeki BUL 281 plakalı motosikletin çarpmasıyla Kıymet Akyol'un 4 metre sürüklendiği kaydedildi.

Talihsiz kadının yanı sıra motosiklet sürücüsünün de ağır yaralandığı bildirildi.

20 yaşındaki motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Kıymet Akyol kaza yerinde yaşamını yitirdi, ağır yaralanan 20 yaşındaki motosiklet sürücüsü ise hastaneye kaldırıldı.

Feci şekilde can veren Kıymet Akyol'un yakınları sinir krizi geçirdi.

Mahalle sakini Ali Akıllı: "Üst geçit yapılsın"

Kazanın yaşandığı bölgede oturan Ali Akıllı, "Alt geçitler var ancak insanlar buralardan korktuğu için kullanmıyorlardı. Daha önce de başka bir komşumuz hayatını kaybetmişti burada. Yol ortasındaki telleri defalarca kez kapattırdım ama yine açtılar. Burada çok can kaybedildi. Alt geçit 400 metre ötede. Yetkilere sesleniyordum; buraya üst geçit yapılsın." dedi.

Yorumlar (0)