Korkunç cinayet: Önce öldürdüler, sonra mezarlığa attılar!

Kastamonu'da bir mezarlıkta başından ve vücudundan vurulan bir erkek ceseti bulundu. Cinayetin ardından Karabük istikametine kaçtıkları belirlenen 2'si kadın 5 şüpheli Karabük'te yakalandı.

YAŞAM 25.01.2024, 10:11 26.01.2024, 09:20 Buse Önder
Korkunç cinayet: Önce öldürdüler, sonra mezarlığa attılar!

Kastamonu'nun il merkezi Kırkçeşme Mahallesi Ahmet Dede Mezarlığı'nda şok edici bir olay yaşandı. Mezarlıkta, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurulmuş bir erkek cesedi bulundu. Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, gerçekleştirdikleri inceleme sonucunda cinayetin kurbanının Tolga B. olduğunu tespit etti.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından çevredeki güvenlik kameraları incelenmeye alındı. Çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesiyle birlikte mezarlığa giriş çıkış yapan bir araç tespit edildi ve olaya karışan araçların Karabük istikametine kaçtığı belirlendi.

Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı

Karabük Emniyet Müdürlüğüne bilgi verilmesi üzerine, ekipler olaya müdahale etti. Trafik ekipleri, Yeşil Mahalle Sanayi Kavşağı'nda durdurulan öncü araç içindeki 2 kişiyi Asayiş Şube ekiplerine teslim etti. Araç içerisinde yapılan aramada, olayda kullanıldığı düşünülen bir adet silah ele geçirildi.

Diğer araç ise Karabük - Kastamonu Karayolu Bostanbükü Köyü Kavşağı'nda durdurularak içerisinde bulunan 2'si kadın 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin olayın ardından İstanbul'a gitmek üzere oldukları tahmin ediliyor.

Soruşturma devam ediyor

Olayın ardından 100 kilometre süren bir kaçışın sonucunda yakalanan 2'si kadın 5 kişi, Karabük Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Ayrıca, şüphelilerin kullanmış olduğu araçlar da çekici yardımıyla emniyetin önüne çekildi.

Yaşanan bu üzücü cinayet olayının ayrıntıları, emniyet birimlerinin soruşturması devam ettikçe gün yüzüne çıkacak.

Yorumlar (0)