Kazaya müdahale eden polis ve sağlık personelleri ölümden döndü: 10 yaralı

Yağmur etkisiyle kayganlaşan yolda refüje çarpan otomobil nedeniyle olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri ölümden döndü. Yoldaki bir başka araç, kazaya müdahale eden polis araçları ve ambulansa çarptı. Kazada 10 kişinin yaralandığı kaydedildi.

YAŞAM 20.04.2024, 19:55 Hakan Öksüz
Kazaya müdahale eden polis ve sağlık personelleri ölümden döndü: 10 yaralı

Isparta'da bugün etkisini gösteren sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yol, sürücüsünün adı ve plakası öğrenilemeyen bir otomobilin refüje çarpmasına sebep oldu. Kazada 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

İki polis aracına ve ambulansa çarptı.

Isparta-Antalya karayolundaki kazanın ihbarıyla olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri, gerekli müdahaleleri yapmaya başladı. Aynı istikamette seyreden R.B (34) yönetimindeki otomobil, kaza yerindeki bulunan iki polis aracına ve ambulansa çarptı.

Bebeğin de bulunduğu otomobildeki 4 kişi yaralandı

Yaşanan zincirleme kazada sürücü R.B'nin yanı sıra aynı otomobilde bulunduğu öğrenilen D.B (34), N.B (7) ve O.K.B (1) isimli yolcular yaralandı. 

3 sağlık personeli yaralandı

Ambulans sürücüsü T.B. (41) ile birlikte B.U (35) ve M.Ş. (31) isimli sağlık görevlilerinin de yaralandığı kaydedildi. Olay yerine takviye ekipler sevk edildi. Yaralılar, Isparta Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Yorumlar (0)