Kanlı tuzak! Ölüme böyle sürüklendiler…

İstanbul’da yaşanan korkunç bir olayda, motosikletli saldırganlar tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürülen Salih Tutkun (27) ve Bektaş Eren Kaya (22)'nın, saldırganlar tarafından kadın tuzağıyla olay yerine çekilerek vuruldukları ortaya çıktı.

YAŞAM 27.12.2023, 10:03 28.12.2023, 11:54 Buse Önder
Kanlı tuzak! Ölüme böyle sürüklendiler…

İstanbul Beylikdüzü'nde meydana gelen olayda telefon bayisi işleten ve araç kiralama işi yapan Salih Tutkun ile yanında çalışan Bektaş Eren Kaya, 2 kadınla buluştukları sırada yüzleri maskeli motosikletli saldırganlar tarafından hedef alındı. Saldırı sonucu ağır yaralanan Tutkun ve Kaya, kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti.

Olayın ardından polis ekipleri, ihbar üzerine olay yerine gelirken, incelenen kamera görüntülerinde, Tutkun ve Kaya'nın 2 kadın ile bir araya geldikleri görüntülendi. İki arkadaşın buluştuğu Ebru T. (18) ve Yağmur B. (19) bu görüntülerden sonra yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca olaya karışan Beytullah K. de polis tarafından yakalandı.

Aralarında husumet vardı

Yapılan araştırmada ve alınan ifadelere göre, Velat B. (19) ile Bektaş Eren Kaya arasında husumet bulunduğu ortaya çıktı. Olayın akşamı, Yağmur B., Ebru T. ile erkek arkadaşı Beytullah K. ve Velat B., Onsra Kafe’de buluştu. Bu buluşma sırasında Velat B., kadınlardan Tutkun ve Kaya'yı arayarak kafeye çağırmasını ve buluşmalarını istedi.

Buluşma anında Velat B. ve Ahmed İ., buluşmanın olacağı kafe çevresinde hazırlık yaparak, saldırıyı gerçekleştirdi.

Gözaltına alınan 3 kişinin emniyetteki sorgularının devam ederken, saldırıyı gerçekleştiren Velat B. ve Ahmed İ.'nin ise hala arandığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)