Kaldırım çöktü, anne ve bebeği çukura düştü

İstanbul Güngören'de, kentsel dönüşüm sürecinde olan bir binanın önündeki kaldırımda çökme meydana geldi. Kaldırımdan geçen bir anne ile bebek arabasındaki çocuk ve annesi çukura düştü.

YAŞAM 26.02.2024, 01:04 26.02.2024, 17:30 Buse Önder
Kaldırım çöktü, anne ve bebeği çukura düştü

Güngören ilçesinde, Güven Mahallesi Yücel Sokak'ta bulunan 6 katlı bir binanın önündeki kaldırımda meydana gelen çökme olayında, bir kadın ve bebek arabasındaki çocuğu ile bir kişi çukura düştü. Yaşanan olay sonrasında çevrede bulunan vatandaşlar tarafından çukurdan çıkarılan yaralılar, hemen hastaneye götürüldü. Yapılan ilk değerlendirmelere göre, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen incelemelerin ardından, binanın tedbiren boşaltılmasına karar verildi. Bu kararın uygulanmasıyla birlikte bina sakinleri tahliye edilirken, binadan alınacak karot örneği için de çalışma başlatıldı.

Bina kentsel dönüşüme girmişti

Olayla ilgili bilgi veren bina sakinlerinden İsmail Cindoğlu, birinci katta oturduğunu ve büyük bir gürültüyle olayın gerçekleştiğini ifade etti. Binanın zaten kentsel dönüşüme girdiğini belirten Cindoğlu, şu an için herhangi bir sorun olmadığını ancak kaldırımda çökme meydana geldiğini söyledi. Çökme anında çevrede bulunan bir anne ile kızı ile bir yaşlı amcanın kurtarıldığını belirten Cindoğlu, yaşanan olayın biraz daha erken saatlerde gerçekleşmiş olsa kendisinin de kızıyla o bölgeden geçtiğini ifade etti.

Yorumlar (0)