Kadınları otobüsten kovdu, bebeğin babası yolu kesti

Kocaeli'de özel halk otobüsüne binen 4 kadın ile otobüs şoförü arasında yaşanan "bebek arabası tartışması" büyüdü. Otobüsün önünü kesen bebeğin babası ile şoför, birbirini tehdit etti. O anlar kameralara yansıdı.

YAŞAM 31.03.2024, 01:01 31.03.2024, 16:50 Hakan Öksüz
Kadınları otobüsten kovdu, bebeğin babası yolu kesti

Kocaeli'de bir otobüste yaşanan bebek arabası tartışması, sosyal medyada gündem oldu. Edinilen bilgilere göre ve 4 kadın, bebek arabası ve 1 aylık bebek ile özel halk otobüsüne bindi.

Otobüsün sürücüsü, kadınlara bebek arabasını katlamaları gerektiğini söyledi. Arabanın katlanmadığı yanıtını alan sürücü, hakaret ettiği kadınları araçtan indirdi.

Sinirli sürücü, otobüsten indirdiği kadınların arkasından "yürü" diye bağırması, kameralara yansıdı. Bebeğin babası, otobüsün önünü kesti. Ön kapıyı açan sürücü ile bebeğin babası tartıştı.

Bebeğin babası: "Bu hattı dar edeceğim sana"

Bebeğin babası, "Bu hattı dar edeceğim sana. Ramazan bitince özellikle ilgileneceğim. Bayıltana kadar döveceğim seni. Yaşından da utanmıyorsun." dedi.

Otobüs şoförü: "Mermi manyağı yaparım seni"

Sürücü ise buna karşılık, "Dene o zaman, mermi manyağı yaparım seni." yanıtını verdi. Yolcuların araya girmesiyle tartışma sona erdi.

Yorumlar (0)