İstanbul’da dehşet anları: Baba ve 14 yaşındaki kızı vuruldu!

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde dün meydana gelen korkunç olayda, aralarında husumet bulunan iki grup arasındaki tartışma silahlı kavgaya dönüşürken olayda baba ve 14 yaşındaki kızı yaralandı.

YAŞAM 01.01.2024, 16:26 02.01.2024, 17:55 Buse Önder
İstanbul’da dehşet anları: Baba ve 14 yaşındaki kızı vuruldu!

Esatpaşa Mahallesi Aşık Veysel Caddesi Çınarcık Sokak'ta gerçekleşen olayda iddiaya göre, husumetli iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya evrildi. Şüpheliler, husumetli oldukları Erdal Y. ve Erhan Y.'nin yaşadığı yer olan Esatpaşa Mahallesi'ne gelerek, Erhan Y.'yi silah kabzasıyla vurarak yaraladı.

Bu sırada rastgele açılan ateş sonucu Erhan Y.'nin 14 yaşındaki kızı Gülistan Y. de bacağından yaralandı.

Yaralıların sağlık durumu iyi

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı baba ve kızı ambulansla hastaneye kaldırılırken yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikelerinin olmadığı belirlendi. Hala tedavi altında olan baba ve kızın durumu takip altına alındı.

Suç kayıtları olduğu tespit edildi

Polis ekipleri, olayın yaşandığı çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri de detaylı bir çalışma gerçekleştirdi. Ataşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili 6 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Şüpheli B.B., A.B., Ö.B., O.B., M.K. ve İ.K.’nin ise daha önce kasten yaralama, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi suçlardan kayıtları bulunduğu öğrenilirken polis, olay yerinden kaçan şüphelilerin izini sürmeye devam ediyor.

Yaşanan olayla ilgili detaylar ise soruşturma kapsamında netlik kazanacak.

Yorumlar (0)